Tuesday, 22 November 2011

TeNsi0n SaNgAt

aku pown x taw kenapa rasa bosan sangat dengan hidup aku skrg........ x taw la kenapa...... aku rasa nak berhenti belajar jew x ad mud dah nak sambut blajar. soooooooo ak nak berhenti belajar tapi ramai x bagi tapi aku dah x sanggup nak sambung belajar........ FAMILY??????????? knp family ak x mcm family owg len. tension la ak x taw nak luah kat sapa......... saya nak family mcm owg lain............ knp la ALLAH bagi ujian niey pada sy....... saya x taw nak hdapi mcm mana........ dah buntu la sy pk.........



                                                     nilah pic aku masa sem 1 taw ha9

                                                       ni pic aku masa sem 5 ha9

beza x pic aku masa sem 1 ngn sem 5...... ha9 beza kan yew la sem 1 x pandai nak melawa lg kan biasa la 2........ ha9

DiLeMa

masa jamuan raya hari 2 ak bertemu dengan si dia........ ntah la mula-mula aku ingat nak kawan jew ha9 tup2 terlebih sudaaaaa...... ha9 jamuan raya bez sgt taw... rasa2nyer bez la pada sebelum ni taw hu9....... pada hari niey la first time ak jupe dia sebelum niey x sedar pown kehadiran dia kat poli ak 2......... ha9 pelik2 poli sebesar 2 pown ak x pnah jupe dye.. mgkn sblm niey ak x cra kot kat bdk2 junior niey......... ha9 masa jamuan raya 2 ak pkai kasut tinggi taw so ak nmpk tinggi la...... ha9 beznyer jadi tinggi sekejap...... so lpas knal dia idup ak hepy la. walaupown selalu gadoh kan....... ha9

                                            inilah geng2 umah dia

                                                         inilah geng2 aku dulu ha9

                                              inilah pensyarah kegemaran aku
                                            inilah kasut yang sy pkai masa jamuan raya (tinggi x kasut sy) ha9
                                                koya kan budak 2 orang niey ha9
                                                          ok x pic niey???????????